/Kuvat/kippis.blogi.jpg
Juice Plus+ on ainutlaatuinen, luonnollinen ravintotuote. Sen avulla voidaan kuroa umpeen aukkoa sen välillä, kuinka tulisi syödä ja kuinka tämä usein toteutuu. Useat  terveysjärjestöt suosittelevat nauttimaan vähintään 600g kasviksia, hedelmiä ja marjoja päivässä.
Kun otat Juice Plus+ tuotteet osaksi päivittäistä ruokavaliotasi, lisäät hedelmien, vihannesten ja marjojen saantia luonnollisella tavalla. Juice Plus+ ei korvaa oikeita hedelmiä, vihanneksia ja marjoja. Kahdesta hedelmä-, kahdesta vihannes- ja kahdesta marjakapselista saat kuitenkin saman ravitsemuksellisen hyödyn kuin yhteensä 26 raa'asta hedelmästä, vihanneksesta ja marjasta.
Juice Plus+ -kapselit valmistetaan puristamalla ja kuivaamalla hedelmiä, vihanneksia ja marjoja niin, että niiden vitamiinit, kivennäisaineet, hivenaineet, fytovitamiinit, ravintokuidut ja antioksidantit säilyvät.  Juice Plus+ ei siis sisällä ainoastaan lainmukaisessa tuoteselosteessa lueteltuja vitamiineja, vaan kaikki nämä aineet. Kapseleiden lisäksi valikoimassa on mm. proteiinijauheita ja välipalapatukoita.


Lisätietoja Juice Plus+ -tuotteista sekä nettikauppa: 
www.marinka1.juiceplus.com
(maata pääset vaihtamaan klikkaamalla maapallon kuvaa)/Kuvat/kapselit.avattuna.jpg

Autan mielelläni kaikissa Juice Plus+ -tuotteisiin liittyvissä 
kysymyksissä sekä tuotteiden tilaamisessa.


Marinkan omia kokemuksia Juice Plus+ -tuotteista: https://bit.ly/2PR7rYw
 
 
 
 

 marinkabellydancer@gmail.com / puh: +358 40 182 4929