/Sivugrafiikka/otsikko_tilausesitykset.png/Kuvat/duo1.png
Marinka asuu Espanjan Costa Blancalla ainakin vuoden 2018 loppuun asti.
Marinkan valmentama Mirage-ryhmä esiintyy toistaiseksi duo-kokoonpanolla.

Mirage-duo on taitava ja valloittava kaksikko ja esiintyy mielellään sekä myös ohjaa halutessa Marinkan ideoimaa "Vartissa vatsatanssijaksi"-numeroa keikoilla. Lisätietoja ja tarjouksen voit pyytää Marinkalta.
Marinka itse esiintyy tilauksesta ensisijaisesti Espanjassa Costa Blancan alueella vuoden 2018 aikana. 
Marinka performes in Spain, Costa Blanca during this year. Mirage-duo continues performing in Finland. Ask more from Marinka!
 
Marinkalta voit tilata tanssiesityksen yritysten tapahtumiin ja juhliin sekä yksityistilaisuuksiin, kuten syntymäpäiville, hääjuhlaan ja pikkujouluihin. Esitys voidaan toteuttaa sooloesityksenä tai Mirage-ryhmän kanssa (jossa tanssii kerralla  2-4 henkilöä). 
Soittele tai laita mailia ja kerro tilaisuuden luonne, ajankohta sekä paikka. Saat tarjouksen, jonka hyväksyttyäsi voimme jatkaa yhdessä juuri teille räätälöidyn esityksen tai esityskokonaisuuden suunnittelua.
Itämaisen tanssin taikaa
 Marinka on valloittava esiintyjä, joka on esiintynyt jo vuodesta 1997 lähtien. Mirage-ryhmä koostuu upeista, aikuisista naisista, joilla on tyylikkyyttä ja taitoa, mutta myös sopivasti pilkettä silmäkulmassa näyttäviin ja tunnelmaa nostattaviin esityksiin. Valitsetpa soolo- tai ryhmäesityksen, itämainen tanssi on taatusti mieleenpainuva ohjelmanumero!
Valittavissa on mm. näyttävää siipitanssia, dramaattista estraditanssia, räväkkää rumpusooloa, herkän kaunista huivitanssia ja kepeän kivaa arabipoppis-tanssia.
/Kuvat/trio1.pngEsityksen kesto ja kokonaissetti on muokattavissa asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Esitykseen voidaan liittää myös yleisön vapaamuotoista tanssitusta tai Vartissa Vatsatanssijaksi-numero.
Vartissa  Vatsatanssijaksi
Esitykseen voidaan yhdistää hauska, Marinkan kehittämä Vartissa Vatsatanssijaksi - numero. Koko juhlaväki voi osallistua tanssiin ja löytää itsestään itämaisen tanssijan. Opetus tapahtuu tietenkin pilke silmäkulmassa ja erilaiset tyylisuoritukset ovat pelkkää plussaa! Marinka voi asiakkaan toiveet huomioiden tuoda mukanaan pientä rekvisiittaa myös osallistujille. 
Marinka Mirage

Ota yhteyttä, kysy lisää ja pyydä tarjousta esityksestä!

Marinka Nyqvist, marinkabellydancer@gmail.com

Puh. 040 182 4929

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta. 
/Kuvat/solo1.png
Nimi
E-mail *
Puhelin
Viesti
   
 
 
 

 marinkabellydancer@gmail.com / puh: +358 40 182 4929