/Sivugrafiikka/otsikko_marinka.png

 
/Kuvat/156.Marinka.ulkona.kasvokuva.jpg
-itämaisen tanssin opettaja (Seitsemän hunnun tanssi ry)
-tradenomi (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu)
-sosionomi (Hämeen ammattikorkeakoulu)
-Opettajan pedagoginen pätevyys (Haaga-Helia ammatillinen opettajakorkeakoulu)
-Liikunta-alan ohjaajakoulutuksia mm. Zumba- ja Piloxing-   ohjaaja (lajit tällä hetkellä tauolla)
-Työhistoriaa:  yrittäjyys, tanssinopettaja, lastentarhanopettaja   ja lastenhoitaja, opas (ulkomailla), viestintätyöt, liikunnanohjaus, myyntityöt, viestintä ja markkinointi
-Kokemusta myös mm. projektitöistä, tanssinäytösten ym. tapahtumien tuottamisesta, flashmob-esitysten koreografioinnista, ohjauksesta sekä niihin liittyvästä taustatyöstä ja koordinoinnista, aloittavien pienyrittäjien mentoroinnista ja yrittäjyyskoulutuksessa luennoimisesta, esiintymisistä, edustamisesta sekä juontotöistä tapahtumissa
 
Toimin yksityisenä elinkeinoharjoittajana ja toimin alihankintasopimuksilla yhteistyössä mm. liikuntastudioiden kanssa sekä keikkaluonteisesti muiden yritysten kanssa. Asiakkaitani ovat myös kuluttajat.
Itämainen tanssi vei sydämeni vuonna 1997 ja se on edelleen ykköslajini, jonka tanssimiseen ja opettamiseen en varmasti kyllästy koskaan! Viime vuosina olen ohjannut myös erilaisia jumppia ja esim. lattarityylisiä tanssitunteja sekä omaa lajiani SpicyBellya. Opetustyön lisäksi esiinnyn soolona ja (Suomessa ollessani) Mirage-tanssiryhmäni kanssa.
Tanssi ja liikkuminen ovat itselleni elämäntapa, josta saan valtavasti energiaa. Tätä toivon voivani jakaa myös oppilailleni.
Viime vuosina olen työskennellyt myös Bemer-verisuoniterapian parissa. Bemerin mikroverenkiertoa parantava vaikutus auttaa pitämään yllä kehon luonnollisia paranemisprosesseja. Olen itse saanut todella hyviä tuloksia Bemerin käytöllä ja innostunut sen myötä kouluttautumaan Bemer-liikekumppaniksi. Laitteen käyttöä olen jatkanut jo viiden vuoden ajan enkä varmasti luovu siitä ikinä. Mikroverenkierron tehostamisella on merkittävät vaikutukset siihen, kuinka kehomme solut saavat happea ja ravinteita ja kuinka keho tämän seurauksena alkaa korjata itseään ja toimia optimaalisemmin. Näistä aiheista jaan mielelläni tietämystäni ja keskustelen ihmisten kanssa. Pidän sovitusti myös yleisöluentoja aiheesta.

On todella antoisaa auttaa ihmisiä löytämään elämäänsä terveyttään ja hyvinvointiaan tukevia asioita ja inspiroida heitä näissä. Itseäni inspiroi ihanat oppilaani ja asiakkaani, joiden ansiosta saan tehdä maailman parasta työtä. Tästä olen kiitollinen joka ikinen päivä!
 

 marinkabellydancer@gmail.com / puh: +358 40 182 4929