/Sivugrafiikka/otsikko_tilaustunnit.png
/Kuvat/tilaustunnit.png
  • Viikkotunnit/kurssit yritysten työtekijöille
  • Yksittäiset tunnit tyky- ja virkistyspäiviin
  • Tunnit esim. polttareihin ja muihin naisten bileisiin
  • Tilaustunnit tanssi- ja liikuntastudioille
  • Yksityistunnit suoraan asiakkaalle
  • Senioritunnit
  • Koreografiat ja ohjaus esim. flashmob-projekteihin
Lajit:
Itämainen tanssi
Itämainen vatsatanssi hurmaa eksoottisella musiikillaan ja liikekielellään. Laji sopii kaikenikäisille. Marinka opettaa erityisesti naisten tyyliä. Itämainen tanssi tekee hyvää paitsi mielelle, myös keholle. Itämainen tanssi vahvistaa mm. lantion ja ylävartalon lihaksia ja lisää niiden liikkuvuutta. Moni on löytänyt siitä avun myös selkävaivoihin.

SpicyBelly®

SpicyBelly® on Marinkan kehittämä laji, joka pohjautuu itämaiseen tanssiin. SpicyBelly® on yhdistelmä itämaisen tanssin energisimpiä liikkeitä maustettuna mm. show-elementeillä. Koreografiat ovat sopivan helppoja ja vaikka tunneilla käydään läpi myös tekniikkaa, on pääosassa tanssin ilo. Musiikkina käytetään mm. meneviä arabialaisia tai turkkilaisia pop-kappaleita ja vaikkapa Shakiran hittejä.

SalsaJam

Iloiseen ja menevään musiikkiin ja salsan perusaskeliin perustuva SalsaJam tarkoittaa menevää tanssillista tuntia. SalsaJam yhdistelee salsa-askeleiden lisäksi liikkeitä muista tanssilajeista, show-elementtejä unohtamatta: tuloksena on näyttävä, mutta sopivan helppo koreografia, jota on kiva jammailla.

Jumpat

Marinkalla on mukavasti kokemusta myös monenlaisten jumppien ohjaamisesta. Erityisen lähellä sydäntä ovat lempeät, myös ikäihmisille soveltuvat tunnit. Tuntien sisältöön voi kuulua esim. perus-jumppaa, niska-selkäjumppaa, core-harjoitteita tai vaikkapa tanssillisia tunteja kehonhuoltoon ja liikkuvuusharjoituksiin yhdistettynä. Välineinä jumpissa voi käyttää vaikkapa kuminauhaa, keppiä ja käsipainoja. Marinka ohjaa mielellään jumppaajia yksilöllisesti ja painottaa tunneilla erityisesti puhdasta tekniikkaa sekä kehon tärkeiden tukilihasten vahvistamista. Toki hikisemmät RVP-tyyppiset tunnitkin onnistuvat tarvittaessa! ;)

Zumba®, Zumba Gold® ja Piloxing®

Näiden lajien lisenssit ovat tällä hetkellä Marinkan kohdalla tauolla.

 

 marinkabellydancer@gmail.com / puh: +358 40 182 4929